MONDIA

Mondia-Logo_webMONDIA ELICA ZERO GMT

 

El 1935, neix Mondia. Esperit i tècnica suïssa, disseny i moda italiana. El seu objectiu ha estat clar des dels inicis, grans rellotges, tant tècnics com estètics. Endinsar-se al món Mondia, és endinsar-se en un món on la tècnica i el disseny s’agafen de la mà.

El 1935, nace Mondia. Espíritu y técnica suiza, diseño y moda italiana. Su objetivo ha sido claro desde los inicios, grandes relojes, tanto técnicos como estéticos. Adentrarse en el mundo Mondia, es adentrarse en un mundo donde la técnica y el diseño se cogen de la mano.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s