LUMINOX

Luminox_Logoluminox 3081 crono

Luminox neix amb la intenció de cobrir una necessitat que a causa dels factors medi ambientals, havia tornat a aparèixer. Els rellotges no tenen llum, passats uns minuts. Gràcies a la tecnologia de il.luminació Luminox, usada antigament per fins militars, trobem un rellotge que gràcies a les seves càpsules plenes de gas de tritio, són visibles sempre i a tot arreu (com sota l’aigua). Luminox ha estat creat per donar-nos llum en la foscor.

Luminox nace con la intención de cubrir una necesidad que debido a los factores medio ambientales, había vuelto a aparecer. Los relojes no tienen luz, pasados unos minutos. Gracias a la tecnología de iluminación Luminox, usada antiguamente por fines militares, encontramos un reloj que gracias a sus cápsulas llenas de gas de tritio, son visibles siempre y en todas partes (cómo bajo el agua). Luminox ha sido creado para darnos luz en la oscuridad

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s