Sobre nosaltres…

cropped-300_x_porta.jpg

L’HORA EXACTA és una rellotgeria joieria arrelada al barri de Gràcia de Barcelona des de fa més de 80 anys. La família Comaposada gestiona l’establiment des de 1957, arribant actualment a la tercera generació.

Des dels inicis hem cobert una àmplia gama de marques de rellotges, apostant pel disseny i les tendències tant en rellotgeria com en joieria, on tenim la nostra pròpia marca: www.barcelonajewels.com.

La nostra especialització ens porta també a oferir un servei post venta de reparació garantit de totes les marques així com el subministrament dels seus accessoris: corretges, piles, etc.

Us esperem a L’HORA EXACTA per orientar-vos i assessorar-vos des de la nostra experiència.

 

L’HORA EXACTA es una relojería joyería arraigada en el barrio de Gracia de Barcelona desde hace más de 80 años. La familia Comaposada gestiona el establecimiento desde 1957, regentado actualmente por la tercera generación.

Desde los inicios hemos ofrecido una amplia gama de marcas de relojes apostando por el diseño y las tendencias, tanto en relojería como joyería donde tenemos nuestra propia marca: www.barcelonajewels.com.

Nuestra especialización, nos lleva también a ofrecer un servicio postventa de reparación de todas las marcas así como el suministro de sus accesorios: correas, pilas, etc.

Os esperamos en L’HORA EXACTA para orientaros y asesoraros desde nuestra experiencia.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s