GUESS

logotipo_guess11515l1

 

Guess és sinònim de moda, i els seus rellotges són moda des del primer model a l’últim. No hi ha combinacions impossibles, si la moda en aquests moments ho demana. Sempre a la última, portar un Guess és una assegurança que las mirades de tothom aniran al teu canell.

Guess es sinónimo de moda, y sus relojes son moda desde el primer modelo al último. No hay combinaciones imposibles, si la moda en estos momentos lo pide. Siempre a la última, llevar un Guess es un seguro que las miradas de todo el mundo irán a tu muñeca.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s