VICTORINOX SWISS ARMY

VSA_LogoInfantry vintage crono

Ingeni. Fortalesa. Qualitat. Aventura. Amb aquests adjectius podriem estar parlant de les mítiques navalles suïsses de Victorinox. Però igual que les seves germanes, els rellotges Victorinox, posseeixen aquestes característiques. Victorinox, tradició familiar de les coses ben pensades.

Ingenio. Fortaleza. Calidad. Aventura. Con estos adjetivos podríamos estar hablando de las míticas navajas suizas de Victorinox. Pero igual que sus hermanas, los relojes Victorinox, poseen estas características. Victorinox, tradición familiar de las cosas bien pensadas.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s