SEIKO

14471_421641177955873_646188312_n  seiko-chronographe-aviation-solaire-prospex-large

Seiko és technologia amb majúscules. Innova sempre per ser els puntals amb rellotges amb vida eterna. Els calendaris perpetus, els kinètics amb un funcionament perfecte i ara els solar, són sempre puntals i referent per qui vol portar un rellotge amb estil i a la última.

Seiko es technologia con mayúsculas. Innova siempre para ser los puntales con relojes con vida eterna. Los calendarios perpetuos, los kinetics con un funcionamiento perfecto y ahora los solar, son siempre puntales y referente para quien quiera llevar un reloj con estilo y a la última.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s