MAURICE LACROIX

Logo-Maurice-Lacroix-optimiseMaurice_Lacroix_classique_chronographe_phase_de_lune_1

Aquells que valoren el valor perdurable derivat de la sinergia entre la rellotgeria tradicional, el desenvolupament creatiu i les últimes tecnologies, així com els afeccionats a la recerca de l’excepcional, reconeixen el valor de no confiar el valuós i irrecuperable temps a qualsevol rellotge, sinó a un rellotge mecànic de Maurice Lacroix.

Aquellos que valoran el valor perdurable derivado de la sinergia entre la relojería tradicional, el desarrollo creativo y las últimas tecnologías, así como los aficionados en busca de lo excepcional, reconocen el valor de no confiar el valioso e irrecuperable tiempo a cualquier reloj, sino a un reloj mecánico de Maurice Lacroix.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s