HAMILTON

Hamilton_Logoreloj-hamilton-khaki--x-wind

120 anys a les esquenes d’aquesta marca, amb esperit Americà i maquinaria Suïssa. Les històries i personatges que han portat Hamilton, és per fer una pel.lícula sobre la Marca… des d’Elvis, passant per Kubrick i l’encàrreg per fer un rellotge per “2001: Odisea en el espacio” o tenint un paper a pel.licules com “Jungla de Cristal”, “Soy Leyenda”… Cada rellotge, un petit guió d’una gran pel.lícula.

120 años a las espaldas de esta marca, con espíritu Americano y maquinaría Suiza. Las historias y personajes que han llevado Hamilton, es para hacer una película sobre la Marca… desde Elvis, pasando por Kubrick y el encargo para hacer un reloj para “2001: Odisea en el espacio” o teniendo un papel en películas como “Jungla de Cristal”, “Soy Leyenda”… Cada reloj, un pequeño guion de una gran película.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s