CALVIN KLEIN

Calvin_klein_logo-413

Calvin Klein fou la primera marca de moda en apostar per fer la seva propia marca de rellotges. I ho va fer a la perfecció. La maquinaria suïssa és el cor d’aquests rellotges, que amb un disseny atrevit, extraordinari i impossible, fa de Calvin Klein, una de les marques de referència pel seu estil inconfusible. Si t’agrada el disseny amb simplicitat i l’harmonia de les formes, Calvin Klein és el teu rellotge.

Calvin Klein fue la primera marca de moda al apostar en su propia marca de relojes. Y lo hizo a la perfección. La maquinaría suiza es el corazón de estos relojes, que con un diseño atrevido, extraordinario e imposible, hace de Calvin Klein, una de las marcas de referencia por su estilo inconfundible. Si te gusta el diseño con simplicidad y la armonía de las formas, Calvin Klein es tu reloj.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s