ASICS

Asics-logo-19B7D87332-seeklogo.comB469004

 

Asics és sobradament coneguda per tota persona que li agradi l’esport, i especialment pels que fer distancies llargues amb menys temps, és el seu vici. Amb aquests rellotges, Asics a transmès tota la seva filosofia. Resistència, funcions i disseny s’uneixen per formar aquests esportius rellotges.

Asics es sobradament conocida por toda persona que le guste el deporte, y especialmente por los que hacer distancias largas con menos tiempo, es su vicio. Con estos relojes, Asics a transmitido toda su filosofía. Resistencia, funciones y diseño se unen para formar estos deportivos relojes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s